Bachelor party

See our images

Bachelor party

Are you planning a bachelor party?
We have lots of experience with bachelor parties and offer unforgettable experiences.

A successful bachelor party usually has one physical activity or more – and rafting is our foremost recommendation.

A day trip of rafting – or a short trip – accommodation in a lavvo in your own wilderness camp on an island outside the rafting center, dinner that can be served in the wilderness camp, and breakfast the next morning.

As an additional adrenaline kick, we would like to recommend bridge jumping or maybe you would like to spend a few hours in the hot tub after rafting?

Otherwise contact us for suggestions and price information.

READ MORE

Et utdrikningslag er en uforglemmelig begivenhet blant venner. Det er et stort ansvar å arrangere, du vil at dette skal være veldig spesielt – og vi kan hjelpe. I mange år har vi arrangert utdrikningslag for ulike mennesker og ulike nasjonaliteter. Det som er bra med å ha utdrikningslag hos Sjoa Rafting AS, er at uansett hvem dere er, hvor gammel dere er eller hvor dere kommer fra, så liker dere å leke sammen. Og det er det vi gjør her. Vi leker og utfordrer oss selv og hverandre. Og fasilitetene våre for dette er optimale.

Det er opp til dere å bestemme graden av utfordring. Hos Sjoa Rafting AS er det mange muligheter. Vår spesialitet er selvfølgelig rafting, og rafting kan være både en jevn opplevelse eller vill og utfordrende – alt avhengig av gruppen. Mange velger i tillegg brupendling, som garantert vil gi alle, som hopper, et seriøst adrenalinrush.

Femkamputfordringen vår er et annet opplagt valg for en vennegjeng som liker å konkurrere med hverandre. Her skal dere teste ferdighetene på pil og bue, sprettert, luftpistol, blåserør (pilkast) og øksekast. Det er ingenting som en liten konkurranse blant venner.

Hvis dere ønsker å gjøre konkurransen enda mer intens, er paintballkampen vår et godt valg. Paintball er et spill hvor to lag konkurrerer om å eliminere hverandre ved å skyte små baller fulle av maling mot hverandre. Når ballene treffer sprekker de, slik at motstanderen blir markert, og han/hun/hen er ute av spillet.

Vi garanterer spenning og adrenalinkick når dere løper over slagmarken, jager flagget mens dere prøver å unngå fiendtlige baller. Paintballarenaen er full av spennende steder å gjemme seg og hindringer som ligger spredt rundt i skogen. Å vinne kampen krever konsentrasjon og strategi.

Vi har kapasitet til å ta imot 24 deltakere samtidig.

Etter en lang dag er badestampen perfekt for å slappe av før middag. Det gir til og med direkte utsikt over en av Europas beste raftingelver. Vi har plass nok til 56 personer i stampen våre, og nyter den samme opplevelsen.

Vi planlegger alle måltider med dere før dere kommer, og det er opp til dere om dere ønsker måltider servert i matsalen eller i villmarksleiren. Vi sørger selvfølgelig også for at dere har en pleiende frokost før dagens aktiviteter. Lunsj serveres enten på farten som en pause under raftingturen eller i leiren, alt avhengig av aktivitetene dere velger.

Vi planlegger mer enn gjerne hver detalj av arrangementet for dere basert på deres ønsker.

Ta kontakt med oss og la oss diskutere de mange forskjellige alternativene. Etterpå sender vi en plan for helgen, komplett med aktiviteter, måltider, overnatting, tider og priser.

Vi lager mer enn gjerne drømmebegivenheten for deg og dine venner.

Suggestions for bachelor parties

We have planned many bachelor parties over the years, and we know how to create a successful experience that is remembered forever. Contact us for suggestions, tips and ideas – here are some:

 

Friday-Sunday
 • Arrival Friday night

 • Cold cuts on arrival (before 21:00)

 • Social gathering and accommodation in lavvu,
  -Lavvu camps are on a separate island on the river, close to our center.

 • Breakfast served between 09.00 and 10.00 on Saturday morning.

 • Day rafting trip with hot lunch along the way, 10.00-15.00.

 • Hot tub after the trip, 1.5 hours.

 • Possible bridge jumping.

 • Dinner, standard two-course barbecue dinner:
  – Served in the dining hall or
  – Served at the lavvu

 • Accommodation in lavvu

 • Breakfast on Sunday morning before 11.00:
  – Breakfast buffet

Saturday-Sunday

 • Arrival at 13.00

 • Lunch on arrival.

 • Possible bridge jumping.

 • Rafting at 15.00-18.00.

 • Hot tub after the trip, 1.5 hours.

 • Dinner, standard two-course barbecue dinner:
  – Served in the dining room
  – Served at lavvuen

 • Accommodation in lavvu.
  – The lavvu camps are located on a separate island on the river, close to the camp.

 • Breakfast on Sunday morning before 11.00:
  – Breakfast buffet

Go to PRICES to get a full overview of all options with pricing information.

Webdesign levert av Zondo Norge AS