Om oss

Sjoa Rafting AS er det eneste raftingselskapet som ligger rett ved bredden av elva Sjoa

SJOA RAFTING AS
THE ORIGINAL

I Sjoa Rafting AS arbeider vi hele tiden for å gi våre gjester de beste naturopplevelsene og øyeblikkene. Beviset på at vi lykkes er at et høyt antall av våre gjester kommer forventningsfulle tilbake år etter år

– i selskap med venner, kollegaer eller familien som de ønsker å gi opplevelser utenom det vanlige.

Hvorfor velge Sjoa Rafting AS?

Størst og lengst erfaring i Norge

Europas beste beliggenhet

Idyllisk leir med atmosfære

Bredt utvalg av aktiviteter å by på

Vannaktivitetene ender opp i leiren

All transport er et minimum

Leiren – Idyllisk oase på Sjoas bredd

Når du ankommer til Sjoa Rafting AS, ønskes du velkommen i leiren med den beste beliggenheten ved Sjoa. Som nærmeste nabo til elva – i hjertet av vakre Heidal –  slipper du våte og kalde bussturer etter aktivitetene!

​Leiren er unik, og skaper den perfekte atmosfæren rundt ditt besøk. De idylliske fasilitetene ved elvebredden er både samlingsstedet for aktiviteter og villmarksleir for deg som vil sove i lavvo. Stemningsfull innendørs overnatting har vi også for deg som ønsker tak over hodet.

Leiren byr også på selskapslokaler der vi serverer våre gjester minneverdige måltider og brygg i Nord-Gudbrandsdalens billigste bar. Alt i naturskjønne omgivelser med tradisjonsrikt kulturlandskap og historiske bygninger i Heidal – bygda med flest fredede gårder i hele Norge og den mest berømte raftingelva i Europa.

​Rafting er vår mest populære aktivitet – men vi har mange flere opplevelser å by på! Velg mellom rafting, juving, paintball, SUP, elvebrett, ducky, brupendel, og mange andre opplevelser på og rundt Europas beste raftingelv.

​Alle våre aktiviteter tar skånsomt utgangspunkt i de naturgitte ressursene omkring oss. Sjoa Rafting AS tilbyr skreddersydde aktivitetsopplevelser for enkeltpersoner, grupper, bedrifter, skoleklasser, utdrikningslag og familier.

Vi skaper våre turer ut fra over 30 års erfaring. Sjoa Rafting AS er det ekte og eneste Sjoa Rafting AS i Sjoa, «the original» – Velkommen til oss!

Kontakt oss!

​Kontakt oss ved å fylle inn skjemaet,
eller ring oss på 900 71 000

  SJOA RAFTING AS
  Heidalsvegen 736
  2677 Nedre Heidal
  Tlf: 900 71 000
  booking@sjoarafting.no

  SJOA RAFTING AS
  Heidalsvegen 736
  2677 Nedre Heidal

  Finn veien til Sjoa Rafting AS

  Sjoa Rafting AS holder til i Nedre Heidal på Sjoas bredd.
  På grund av den optimale beliggenheten og tilgjengeligheten til rafting på Sjoa, slipper du våte og kalde bussturer etter aktivitetene!

  Sjoa Rafting AS

  Avstander

  Oslo 273 km
  Trondheim 262 km
  Bergen 410 km
  Otta 18 km
  Vinstra 27 km
  Sjoa (avkjøring E6) 7 km

  Med tog:

  Du kan besøke oss med tog både fra sør og fra nord. Stasjonen er Otta. Det enkleste er at det avtales henting der. www.entur.no. Ta kontakt med oss for pris på henting Otta.

  Med buss fra nord eller vest:

  Du kan også komme med buss til oss. Sjekk om bussen stopper på Sjoa. Hvis den ikke stopper der, så stiger du av på Otta. www.entur.no. Avtal henting med oss på forhånd.

  Med buss fra sør (retning Oslo):

  Sjekk om bussen stopper på Sjoa og om den har en times pause på Kvam. Hvis den ikke stopper på Sjoa, eller om bussen har en times stopp på Kvam, Avtal henting med oss på forhånd.

   

  Med bil:

  Fra E6 gjennom Gudbrandsdalen (nord- eller sørfra): Kjør til Sjoa og ta inn på Fv 257 (ved Bunker Oil) mot Heidal/Randsverk, så finner du oss på venstre side etter 7 kilometer.

  ​Fra vest (Lom, Stryn, Sogn):

  Kjør riksvei 15, og ta av på Fv 51 mot Randsverk (20 km) ved Randen. I Randsverk tar dere til venstre mot Sjoa, Fv 257. Fra Randsverk til oss er det 25 km. Vi ligger på høyre hånd når dere kjører ut av 50-sona i Nedre Heidal.

  Fra Fagernes, Beitostølen og Gjende:

  Kjør Fv 51 nordover til Randsverk. Her tar dere til høyre mot Sjoa, Fv 257. Fra Randsverk til Sjoa Rafting er det 25 km. Vi ligger på høyre hånd når dere kjører ut av 50-sona i Nedre Heidal.

  Reiserute kart

  God tur – og velkommen!

  Webdesign levert av Zondo Norge AS