Paintball

Se bilder

Aldersgrense
15 år

Sesong
mai-oktober

Varighet
Varierer med antal deltakere

Antall
Min 6 deltakere

Pris per person
450,- / 200 baller

Ekstra baller
350,- / 500 baller

 

Kjemp en adrenalinfylt strid i «Capture the flag», gi alt for laget i «Last man standing» eller spill etter dine egne regler! Hos Sjoa Rafting AS bestemmer du reglene, og vi sørger for at du har alt du trenger for å ha det gøy.

Adrenalinet slår inn når du løper over banen, jakter på flagget og på mirakuløst vis unngår ballene! I paintballarenaen er det fullt av dekninger og hindre som ligger spredt rundt på paintballområdet. For å vinne slaget må du bruke både konsentrasjon og strategi. Vinner ditt lag?

Paintball er et spill hvor to lag konkurrerer om å eliminere hverandre fra spillet ved å treffe hverandre med baller fulle av maling. Når ballene treffer sprekker de, slik at motstanderen merkes med maling, hvilket betyr at hen er ute av spillet.Våre paintballkamper foregår på en skogsbane på en øy hvor tilgangen er via en hengebru fra Sjoa Raftings leir. Området er stort. Vi har kapasitet til 24 deltakere samtidig på banen. Deltakerne blir utstyrt med beskyttelsesmaske, paintballmarkør, magasin med 200 baller og kjeledress (rød eller blå). Vi bruker komprimert luft i stedet for CO2 av miljøhensyn og for driftssikkerhet.

LES MER

Hvorfor er paintball så gøy? Selv om vi alle kan være enige om at krig er en forferdelig ting i den virkelige verden, har vi alle en tendens til å nyte en god kamp når det bare er for moro skyld. Og dette er definitivt bare for moro skyld.

Vi trer inn i en forestillingsverden, og vi utfordres på en måte som vi ikke er vant til i det hele tatt i hverdagen. Spenningen i spillet, det utrolige adrenalinrushet og følelsen av å måtte stole på instinktene våre gjør denne aktiviteten til et adrenalinkick. Dette er mye moro.

De små ballene som brukes i paintball gjør ikke vondt når de treffer. De sprekker og farge spres på personen for å indikere at han eller hun ikke lenger er med i spillet. Du vil ha på deg både kjeledress og en beskyttende maske for å beskytte deg mot maling.

Må du vite hvordan du håndterer en paintballmarkør for å delta i spillet?

Nei, ikke i det hele tatt. Hos Sjoa Rafting AS vil vi gi deg alle nødvendige instruksjoner, tekniske og sikkerhetsmessige, og sørge for at du er klar for krigen.

Skogen på øya ved Sjoa Rafting AS er perfekt for paintballkamp. Det er mange steder å gjemme seg og vente på noen fra det motsatte laget.

Hvordan du spiller spillet er opp til deg. Enten kjemper to lag mot hverandre for å stjele det andre lagets flagg på deres banehalvdel og bringe det tilbake til sin egen basecamp, selvfølgelig uten å bli truffet av motstanderens baller, eller det er hver deltaker for seg selv. I så fall må du ta ned alle de andre spillerne ved å slå dem ut med baller uten å bli truffet selv.

Begge måtene å spille spillet på er morsomme og adrenalinfylte – det er opp til dere.

Hos Sjoa Rafting AS har vi plass til 24 spillere på banen samtidig. Hvis dere er mer enn 24 personer, foreslår vi at dere deles inn i mindre grupper og kanskje ha en gruppe som driver paintball mens en annen gruppe driver med brupendel, femkamp eller noe annet. Det er mange aktiviteter å velge mellom.

Hvis du kontakter oss, gir vi mer enn gjerne råd om hvordan du kan planlegge den perfekte dagen og få mest mulig ut av den.

Sikkerhet er sentralt hos Sjoa Rafting AS. Uansett hvilken aktivitet du velger, kan du være sikker på at alle sikkerhetshensyn er tatt. Dette gjelder selvfølgelig også for paintball. Det betyr at deltakerne på ingen måte må være påvirket av alkohol eller narkotika når de deltar i aktiviteter.

Capture the flag!

Når du spiller spillet «Capture the flag», er målet å få tak i motstanderens flagg på deres banehalvdel og ta det med tilbake til egen base uten å bli truffet.
Det krever mot og det krever at alle deltakere har forståelse for viktigheten av å samarbeide på en strategisk måte. Bare ved å beskytte hverandre vil dere kunne lykkes med å ta det andre lagets flagg.

Last man standing!

En annen måte å spille paintball på er «Last man standing». I dette spillet er det ingen venner, bare fiender. Helt alene ute i skogen er det deg mot resten. Du må overvinne alle andre motstandere for å vinne slaget. Vinneren er the last man standing! Har du det som kreves for å vinne slaget?
Dette spillet anbefales på det sterkeste! Det er umulig å ikke bli engasjert i spillet når du kjemper for din egen «overlevelse». Du glemmer alt annet rundt deg og kan kun fokusere på å sørge for at ingen slår deg ut. Det er en garantert avveksling fra hverdagen.

Krav til deltakere:

Hos Sjoa Rafting AS er vi forpliktet til å drive sikre aktiviteter. Uansett hvilken aktivitet du deltar i, kan du være sikker på at alle sikkerhetshensyn er tatt. Det betyr også at vi stiller enkelte krav til deltakerne på våre turer.

Deltakere må:

  • ikke være påvirket av rusmidler eller narkotika.

Ofte stilte spørsmål

K
L
Hva er reglene for sikkerhet under paintball?

Reglene for sikkerhet under paintball er avgjørende for deltakernes beskyttelse. Dette inkluderer bruk av beskyttelsesutstyr som maske og kjeledress. Det er også viktig å følge regler om treffområder, avstander og signaler fra dommeren for å unngå skader og sikre en trygg spillopplevelse.

K
L
Kan barn delta i paintball spill?

Sjoa Rafting AS har satt en aldersgrense på 15 år på paintball. Det er viktig at deltakerne har forståelse for våpenhåndtering og sikkerhet. Det er viktig for oss å lære våre deltakere at markøren er et våpen og skal håndteres deretter.

K
L
Hva er den beste strategien for å vinne i paintball?

Den beste strategien for å vinne i paintball involverer teamarbeid, kommunikasjon og taktisk posisjonering. Å utnytte terrenget, dekke hverandre, og koordinere angrep er essensielt. Å være disiplinert, lytte til lagkamerater og tilpasse strategien etter behov bidrar til økt sjanse for suksess.

Webdesign levert av Zondo Norge AS