Paintball

Se bilder

Aldersgrense
15 år

Sesong
mai-oktober

Varighet
Varierer med antal deltakere

Antall
Maks 24 stk om gangen

Pris per person
440,- / 200 baller

Ekstra baller
150,- / 200 baller

 

Kjemp en adrenalinfyllt strid i «Capture the flag», gi alt for laget i «Last man standing» eller med egne regler!

Adrenalinet kicker inn når du løper over slagmarken, jakter på flagget og på mirakuløst vis unngår kulene! I paintball-arenaen er det fullt av spennende dekninger og hindre som ligger spredt rundt i skogen. For å vinne slaget må du bruke konsentrasjon og strategi. Vinner ditt lag?

Paintball er et spill hvor to lag konkurrerer om å eliminere hverandre fra spillet ved å treffe hverandre med plastkuler fuldt med maling. Når kulene treffer, sprekker de, slik at motstanderen merkes, og han/hun er ute av spillet.

Paintballslagene vår foregår på en skogsbane. Vi har kapasitet til 24 deltakere samtidig på banen. Deltakerne blir utstyrt med beskyttelsesmaske, paintballmarkør, magasin med 200 kuler og kjeledress (rød og blå). Vi bruker komprimert luft i stedet for CO2 av miljøhensyn og for driftssikkerhet.

Capture the flag!
Målet for hvert lag er å få fatt i flagget på motstanderens banehalvdel og bringe det tilbake til egen base uten å bli truffet.

Last man standing!
Helt alene ute i skogen er det deg mot resten. Du må overvinne alle andre motstandere for å vinne slaget. Vinneren er the last man standing – har du det som kreves for å vinne slaget?

Anbefales på det svetteste!

Krav til deltakere:

Vår profil er å drive sikre aktiviteter. Derfor stiller vi enkelte krav til deltakerne på våre turer.

Deltakere må:

  • ikke være påvirket av berusende eller bedøvende midler

Webdesign levert av Zondo Norge AS