Overnatting og mat

Våkne opp ved Sjoas bredd

Se bilder

Overnatting ved Sjoas bredd

Våkn opp til lyden av sildrende vann! En god natts søvn er alt du trenger for å nyte de mange fantastiske opplevelsene hos Sjoa Rafting AS. Vi tilbyr komfortabel overnatting tilpasset dine behov, uansett om du ankommer som familie, med en vennegjeng, som en del av et firmaarrangement eller på egen hånd.

I leiren har vi koselige små tømmerhytter, sovehus med toalett og rom i forskjellige størrelser, lavvuer med tregulv og mulighet for vedfyring slik at du kan bestemme både komfortnivå og privatliv.

Det er også mange kveldsaktiviteter inne i leiren. Du kan blant annet benytte deg av våre badestamper helt inntil elva og Sjoa Riverside Bar, spille femkamp eller bordfotball med andre gjester i baren. Eller nyte solnedgangen over Heidal fra Sjoas bredd.

Innendørs overnatting er inkludert sengetøy og utvask. Se prisliste for overnatting.

Hytte

For gjester som ønsker overnatting under tak, har vi 5 helt enkle tømmerhytter til disposisjon. I hyttene er det 2, 4, 6, 6 og 8 sengeplasser. Hyttene er enkle ettroms tømmerhytter uten innlagt vann, så her disponeres sanitærbygget som ligger sentralt på området.

Vi har en stor høystandard hytte til 7 personer med kjøkkenkrok, bad og toalett og 2 soverom samt sovesofa fordelt på ca. 60m2. Her er nivået av komfort og privatliv meget høyt.

Sovehus

Sovehuset ligger sentralt i leiren. Huset har enkel standard, men allikevel komfortabel standard, med en god og hyggelig atmosfære. Sovehuset egner seg godt for større grupper som ønsker å bo samlet. De fleste rommene er egnet for 6-8 personer, to av dem er 2-mannsrom.

Ved ledig kapasitet og etter avtale kan selvfølgelig færre bo på ett rom, og vi blander aldri gjester fra forskjellige grupper på rommene.

Det er to toalett på sovehuset, disse finner man i gangen utenfor rommene. Dusjene er i sanitærbygget, sentralt i leiren, naturlig nok separert for menn og kvinner.

Lavvu

Sjoa Rafting AS har mange romslige lavvuer (18-manns) rundt om i leiren og på ei øy i Sjoa, like utenfor leiren. Man kommer seg ut til øya via en hengebru fra leiren.

Et opphold i lavvu er en spesiell opplevelse og på mange måter en del av det autentiske leirlivet hvor du føler deg nær naturen og nær menneskene du reiser sammen med. Lavvuene har god plass og er perfekte for større grupper. De er utstyrt med tregulv og en liten vedovn for fyring. Utenfor lavvuen har dere en egen bålplass for kveldskos og hygge, hvor dere også kan lage enkle måltider. Det er presenning over bålplassen, så dere sitter tørt uavhengig av vær.

Og ingenting slår opplevelsen av å samles rundt åpen ild etter en lang dag med spennende opplevelser hos Sjoa Rafting AS.

Alt du trenger å huske er å ta med sovepose og liggeunderlag. Ønsker du å reise lett, kan du leie dette hos oss.

Velkommen til vår idylliske leir på Sjoas bredd

Som en oase på Sjoas bredd finner du leiren vår. Deler av elva Sjoa renner gjennom leiren vår, og vi er det eneste raftingselskapet i området med denne unike beliggenheten, rett ved elven.

De fleste av våre raftingturer ender i bakevja midt i leiren. Du kan gå rett i dusjen eller badestampen og slipper en tur i buss med våte klær. Transporten er redusert til et minimum, og du kan få mest mulig ut av tiden din her og bruke den på mye mer spennende ting.

Inne i den innholdsrike aktivitetsleiren ligger et idyllisk tjern, hvor gjester kan fiske ørret eller padle i kano. Villmarksleiren ligger på en egen øy som du kommer til via en hengebru. I leiren finnes lavvoer, sovehus, og tømmerhytter.

Måltidene serveres i vår vakre store matsal i tømmer, innredet i områdets autentiske stil. Det store rommet domineres av en åpen peis som skaper en helt spesiell koselig atmosfære.

Vi har en stor bålplass under tak, badestamper og Gudbrandsdalens rimeligste raftingbar hvor du kan glede deg over å møte andre gjester, høre på musikk og utfordre andre på bordfotball.

Leiren har alle nødvendige og moderne fasiliteter: omkledningsrom, dusjer, toaletter, stor matsal, møterom, overnatting, bålplasser, badestamper, fotballbane med mer. Det er også et lite gjestekjøkken hvor du kan lage egne måltider. Velkommen!

Måltider og servering

Etter en dag fullpakket med action, trengs et skikkelig måltid – og sjelden smaker maten bedre enn ved Sjoas bredder.

Mellom stemningsfulle tømmervegger i mathuset kan dere nyte en toretters middag selveste Sjoa verdig. Lettere måltider og lokalt brygg kan også nytes på brygga ute i sola, eller i en av de mange idylliske sittegruppene på tunet.

Ønsker du noe helt spesielt på tallerkenen eller i glasset? Gi oss beskjed i god tid, og vi serverer et måltid verdt å vente på!

Hvilke måltider som er med i prisene framgår for hver enkelt tur.

Raftingmeny

Måltidene forhåndsbestilles og serveres i trivelige mathuset sentralt i leiren.

Har dere spesielle ønsker når det gjelder meny, serverer vi gjerne mot bestilling!

Selvhushold med tilbereding av egne måltider er tillatt, men anbefales ikke. Gjestene har tilgang til enkelt felles kjøkken. Velger dere å tilberede middag selv, er grillmat enkleste og anbefalte løsning.

Badestamper i særklasse

Ren nytelse etter enn dag på elva Sjoa!

Hva med å avslutte dagen på Sjoa i badestampen med orkesterplass til en av Europas beste raftingelver?

Vi har flere badestamper på Sjoas bredd og plass til 56 personer i badestampene samtidig.

Sjoa Riverside bar leier ut frottehåndklær og sørger for forfriskninger mens dere nyter utsikten.

Ta gjerne en forfriskende dukkert i elvekulpen ved anlegget!

Sjoa Rafting AS – eventyrlig idyll!

Webdesign levert av Zondo Norge AS