Brupendel

Se bilder

Aldersgrense
10 år

Pris per person
280,- 
900,- Minste pris

Like ved leiren vår er det ei luftig bru over Sjoa. Her fester vi tau midt på brua, og utstyrer de som skal pendle med klatresele. Så fester vi tauet i selen, deltakeren går til enden av brua, og klatrer over rekkverket.

Nå er deltakeren klar til å hoppe. Og etter en kortere eller lengere tids konsentrasjon og tanker om livet generelt og hva som kunne vært gjort annerledes, så hopper vedkommende. Eller lar være og klatrer inn på brua igjen.

Hvis deltakeren velger å hoppe, vil han/hun få en lang pendelbevegelse. Først en følelse av å gå i elva, deretter av å tryne i fjellveggen på andre siden av elva. Men bevegelsen stopper, og i det du pendler tilbake mot utgangspunktet fylles du av lykke over å ha overlevd. Et øyeblikk å leve lenge på!

Når pendelbevegelsen til slutt stopper, henger hopperen stille like over elvevannet. Ferden videre avhenger av kvaliteten på vennene som er oppe på brua. De må nemlig trekke hopperen opp. Har man litt dårlige venner, har man nå et stort problem.

Anbefales!

Ofte stilte spørsmål

K
L
Kan man brupendle i par eller gruppe, og hva er reglene for dette?

Brupendling er en individuell aktivitet, en og en hopper. Men man må være flere for å få heist hopperen opp på brua igjen. Det er viktig å vite at det er nok kraft på brua for å heise hopperen opp. Det vil være kjedelig å henge under brua i lengre tid.

K
L
Hva er forskjellen på brupendling og andre ekstremsporter i luften?

Forskjellen mellom brupendling og andre ekstremsporter i luften ligger i selve opplevelsen. Brupendling foregår på bakkenivå og det er veldig nærhet til elementene omkring. F.eks. i fallskjermhopping er det ikke noen nærhet til elementene før du nærmer deg bakken. Hver sport gir en unik opplevelse i luften.

K
L
Hva bør man vite om høyde og vektbegrensninger for brupendling?

Høyde- og vektbegrensninger for brupendling varierer etter arrangør og bru. Det er viktig å være oppmerksom på og respektere de spesifikke begrensningene satt av arrangøren for å sikre en trygg opplevelse. Dette kan inkludere vektgrenser for hoppetauet og høyder som er egnet for aktiviteten.

Webdesign levert av Zondo Norge AS