Sjekkliste

Bruk gjerne nedenforstående sjekkliste ved planleggingen av et arrangement. I fellesskap kan vi da raskere komme fram til et forslag og det beste alternativet.

Hensikten

Hva er formålet med arrangementet. Er det teambuilding, kick off, fødselsdag, belønningstur, eller helt enkelt en ordinær firmatur eller en tur med venner.

Deltakere

Hvem skal være med og hvor mange blir det? Er det kvinner og/eller menn , og gjerne omtrentlig alder.

Budsjett

Hvor mye skal arrangementet koste? Et omtrentlig beløp pr. person vil gjøre planleggingen enklere.
Rafting og Kick-off

Tid

Når ønsker dere arrangementet? Og vær ute i god tid. Da er sjansene for å få arrangementet slik dere ønsker, særlig med tanke på overnatting.

Aktiviteter/møte

Hvilke aktiviteter er ønsket til arrangementet og av hvilken varighet? Skal det holdes noe møte i forbindelse med arrangementet og i så fall hvilke fasiliteter er ønsket?

Boforhold

Hvilken standard på overnattingen ønsker gruppen? Skal de bo innendørs eller er lavvu å foretrekke? Hytte, overrnattingshus, hotell eller fjellstue? Oppredde senger eller soveposer?

Mat

Hvilke måltider ønsker gruppen? Og eventuelt hvilken middag er ønsket? Skal det være standardmeny eller en spesiell meny? Og hva skal det drikkes til? Er det noen vegetarianere med eller noen med matallergi?

Reise

Skal gruppen komme i egne biler, leiebil eller -buss? Tog kan brukes til Otta, og vi kan avtale henting der. Og vi kan hente med egen turbuss.
Prisoversikt finner du her.

Webdesign levert av Zondo Norge AS