Klassetur

Se bilder

Klassetur

Velkommen til verdens beste klasserom!

Vi har mange skoler som kommer tilbake til oss, vår eller høst, år etter år. Vi tar i mot alt fra ungdomsskoleklasser til studentgrupper. Noen klasser er kun på en korttur rafting, andre er på ukesopplegg der vi legger vekt på den pedagogiske siden av vår kunnskap og erfaring. Vi tilrettelegger for at alle skal forlate oss med nye inntrykk, positive opplevelser og at klassen er mer sammensveiset sosialt.

For skoleklasser som er her på overnatting, ønsker vi alltid at overnattingen er i lavvo. Det er veldig sosialt, og det er en opplevelse mange av elevene ikke har hatt, og kanskje heller ikke får senere. Etter besøket hos Sjoa Rafting AS kan alle fortelle: «Klart jeg har overnattet ute!»

Elevene kan ordne mat selv, eller de kan kjøpe all mat hos oss. Hvis klassen gjør måltidene til et eget prosjekt fra innkjøp til restavfall, så er det veldig bra om de ordner dette selv. Hvis elevene skal ordne egen mat uten noen plan, blir det gjerne kaos, og da anbefaler vi at klassen heller kjøper dette hos oss.

Ha gjerne en plan over hvor lang tid dere har til disposisjon, et noenlunde budsjett og formålet med turen når dere tar kontakt, så skreddersyr vi opplevelsen og læringen klassen fortjener.

Vi har egen prisliste for skoleklasser.
Kontakt oss for forslag til program og priser.

Ofte stilte spørsmål

K
L
Hva er de viktigste sikkerhetsaspektene ved en klassetur?

De viktigste sikkerhetsaspektene ved en klassetur inkluderer grundig planlegging, nødprosedyrer, tilsyn, riktig bruk av sikkerhetsutstyr, og god kommunikasjon. Sørg for å ha kvalifiserte veiledere og tilgang til nødvendig informasjon.

K
L
Hvilke pedagogiske aktiviteter kan inkluderes i en klassetur?

Pedagogiske aktiviteter på en klassetur kan variere, avhengig av destinasjonen og temaet for turen. Inkluderingsmuligheter som teambygging, fjellturer, historiske turer, rafting med elvedynamikk etc. kan bidra til å forbedre elevenes læring og opplevelser. Sjoa Rafting AS mange utendørsaktiviteter å by på

K
L
Hvor mange elever bør være på klassetur om gangen?

Sjoa Rafting AS tar i mot alt fra små klasser med noen få elever til hele skoler med 150+ elever. En balanse mellom gruppestørrelse og tilsynsnivå er viktig for sikkerhet og effektiv læring. Sjekk med tilbydere som Sjoa Rafting AS for retningslinjer om passende gruppestørrelser for utendørsaktiviteter.

Webdesign levert av Zondo Norge AS