Om Sjoa Rafting AS videre utvikling

OM SJOA RAFTING AS
VIDERE UTVIKLING

Andre elveaktiviteter kom etter hvert til. Emmet Lucey startet Team Extreme i 1994 og hadde kun elvebrettt på programmet.  Emmet kom til NWR i 1989. Team Extreme ble solgt til NWR i 1998, og etter hvert fikk alle raftingoperatørene på Sjoa elvebrett på programmet. Det må innrømmes at Emmet med sin glødende interesse og engasjement skapte en god plattform for elvebrett på Sjoa.

I 2009 kjøpte Sjoa Rafting AS Villmarken Kaller. Dette selskapet ble startet av Cato Bergnord, en tidligere guide hos oss. Her fulgte duckier med. Dette er oppblåsbare kajakker, 1- eller 2-manns. Å sitte i en ducky på Sjoa er en intens, morsom, og krevende måte å utfordre Sjoa på. Og Sjoa Rafting AS er i dag det eneste selskapet som har dette på programmet.

For å ha tilbud til våre gjester i tilfelle elveaktiviteter er umulig å gjennomføre av en eller annen grunn, har vi utviklet noen landbaserte aktiviteter. Dette har vi kunnet gjøre takket vår plassering og areal. Vi har en paintballbane ute på øya. Her arrangerer vi også 5-kamper. På ei bru like ovenfor leiren arrangerer vi brupendel.
Vår samarbeidspartner Sjoa Klatrepark tilbyr opplevelser i høyden på Varphaugen.
Her er det også muligheter for å teste SUP. Stand Up paddle er en ny aktivitet på Lågen. Lågen er en storvolum elv og stilleflytende nord for Varphaugen og muliggjør SUP for store og små. Vårt søsterselskap, Sjoa Familierafting, holder til på Varphaugen. Dette selskapet tilbyr miljøvennlige, morsomme og utfordrende aktiviteter for store og små, og med særlig fokus på de yngste. Mange i vår region er oppvokst med at elva er farlig. Og det er den så klart, hvis du ikke tar dine forhåndsregler. Men hos Sjoa Familierafting kan ALLE oppleve spennende aktiviteter, uten å bli våt i buksa.

Bildetekst
Webdesign levert av Zondo Norge AS