Rafting

Intense opplevelser på Sjoa. Vi starter og slutter i raftingleiren ved elvebredden. Kombiner rafting med andre spennende aktiviteter, måltider og overnatting. 

Korttur på Sjoa

3 timer

Variert tur på Sjoas mest populære raftingstrekning. Rolig start og frisk avslutning. Turen avsluttes ved å padle inn i leiren vår. Deltakerne blir utstyrt med våtdrakter, våtsko, hjelm, redningsvest.

Dagstur på Sjoa

5 timer

Sjoas beste dagstur! På normal og høy vannstand rafter vi flere ganger daglig raftingkjendisen Sjoas aller beste strekning. 

Juving
Juving

Aasengjuvet på Sjoa

7 timer

Vill, villere, villest! Aasengjuvet er den mest krevende raftingturen på Sjoa. En lang og krevende styrkeprøve som fører oss gjennom et dramatisk elvejuv som vil sette både deg og samarbeidet i flåten på prøve. Må oppleves!

Klassikeren på Sjoa

2 dager

Beste av Sjoa! Dette er elveeventyret for deg som ønsker å oppleve alt Sjoa har å by på i ett jafs. Turen starter med en korttur på ettermiddagen på dag en og på dag to rafter vi dramatiske og krevende Aasengjuvet. 

Juving
Høydebane

Familierafting

2,5 timer

Litt øst for Sjoa Rafting AS ligger Sjoa Familierafting ved naboelva Lågens bredder. Her finner du opplevelser for hele familien, med rafting og andre aktiviteter der barna fra alderen tre år blir satt i fokus og ekstra godt ivaretatt. På denne turen kan du og familien bli med på rafting på Gudbrandsdalslågen.

Webdesign levert av Zondo Norge AS