Aktiviteter

Hos Sjoa Rafting AS byr vi på langt mer enn rafting, med et vidt spekter fartsfylte aktiviteter til lands, vanns og i lufta med. Aktivitetene kan enkelt kombineres med hverandre, og krydres med overnatting og måltider på Sjoas bredd.

Juving

Juving

Juving byr på fantastiske naturopplevelser i spektakulære elvejuv. Vi lar deg utforske og utfordre den eventyrlige naturen vi har rundt oss. Hopping i dype kulper, gli ned naturlige vannsklier og stryk, rappellering og klatring i bratte bergvegger ved spektakulære fossefall.

Juving lar deg utforske dine egne grenser i et fantastisk miljø der veien enkelt kan justeres etter gruppas erfaringsnivå og adrenalinbehov.

Elvebrett

Elvebrett er den mest ekstreme elveaktiviteten vi tilbyr. Rått, vått og vilt! Her kan du virkelig utfordre deg selv og bryne deg på naturkreftene i det våte element mens du bruker hver eneste muskel i kroppen.

Juving
Juving

Packrafting

Packraft, Monsen-båt eller kall det hva du vil.

En oppblåsbar kajakk, som er enkel å transportere alene. Her får du muligheten til å padle din egen båt, helt på egen hånd.

Paintball

Kjemp et morsomt slag i Capture the flag, Last team standing eller med dine helt egne regler. Adrenalinet kicker inn når du løper over slagmarken, jakter på flagget og unngår kulene!

I paintball-arenaen venter fullt av spennende dekninger og hindre spredt rundt i skogen. For å vinne slaget må du utnytte konsentrasjon og strategi.

Juving
Høydebane

Klatrepark

I klatreparken får du prøvd ut tyngdekraften og testet om du har høydeskrekk. Oppe mellom trærne kan du boltre deg gjennom flere forskjellige utfordringer oppe i høyden. Like spennende for store som for små!

5-Kamp

Bor det en ukjent mester i deg? Utfordre venner, familien eller kollegaer i en allsidig konkurranse med pil og bue, sprettert, luftpistol, blåserør og øksekast. Hvem av dere er mest treffsikker?

5-Kamp
Brupendel

Brupendel

Kick for livet! Brupendel er utfordringen du rett og slett ikke tror at du tør eller overlever – og garantert elsker når du først star spranget. Minner om strikkhopping – men her pendler du i stedet for å leke jojo!

SUP Stand Up Paddle

Bli med oss på en flott guidet Stand Up Padle tur på Gudbrandsdalslågen i naturskjønne omgivelser. Gudbrandsdalslågen er en stille elv med stort volum, der vi på et stykke av elva mellom Otta og Varphaugen, kan utfordre elva med øvelser og lek underveis. Både store og små kan være med på dette.

5-Kamp
Webdesign levert av Zondo Norge AS